Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език

Категории

Избери по

Цена

18лв. - 99лв.

140 Х 140 СМ КВАДРАТНА

НачалоМарки

Bohemia Crystalex

Филтри
Bohemia Crystalex

Bohemia Crystalex

Чешките земи са център за производство на стъкло от незапомнени времена, а конкретно Северна Бохемия се развива от 13 и 14 век. Именно тук напредналата германска индустрия се слива с традиционното бохемско майсторство, давайки началото на едно вековно изкуство.
Местно произведеното чисто калиево-калциево стъкло се превръща в желан продукт на аристократичните домакинства на ренесансова Европа. През 17-ти и 18-ти век град Нови Бор се оформя като център за чешкото производство на стъкло.
Crystalex надгражда световноизвестната традиция на чешкото производство на стъкло и я пренася в 21-ви век. Crystalex предлага най-доброто от чешкото майсторство на стъкло като същевременно е най-големия производител на съдове за напитки в цяла Чехия и сред водещите производители на стъкло в световен мащаб.
Над петдесет години продуктите на Crystalex носят търговската марка Bohemia Crystal ™, която гарантира най-високо качество както в материалните, така и в производствените процеси. Продуктите, обозначени с тази престижна търговска марка, са станали синоним на изпитаното качество на чешките стъкларски занаяти.
Разгледайте следните серии:  Viola Decor, Angela Platinum, Viola Platinum Middle Edging, String, Rainbow, Waterfall...

39

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»

Най-продавани

Facebook