Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»
284
продукти

Bohemia Crystalite

Crystalite Bohemia a.s. е основана през октомври 2009 г. и днес притежава производствен завод в Светла над Сазавоу с напълно автоматизирано производство на чаши за напитки и декоративно стъкло за хотели, ресторанти, бутици и домакинства. В днешно време компанията генерира годишен оборот от близо 45 милиона евро, като изнася продукти за над 82 страни по света. Фабриката използва екологичното стъкло без олово CRYSTALITE. То се отличава със страхотно пречупване на светлината, може да се мие в съдомиялни машини, без заплаха от посивяване и има дълъг живот благодарение на титановата инфузия. По този начин продуктите от такова уникално стъкло са по-здрави и по-устойчиви на по-голям брой цикли в съдомиялните машини.

В нашия онлайн магазин можете да разгледате следните серии: Quadro, Wellington, Colibri, Asio, Carduelis, Sylvia, Fulica, Columba, Corvus, Safari Gold, Гарафи Бохемия

88
продукти

Bohemia Crystalex

Чешките земи са център за производство на стъкло от незапомнени времена, а конкретно Северна Бохемия се развива от 13 и 14 век. Именно тук напредналата германска индустрия се слива с традиционното бохемско майсторство, давайки началото на едно вековно изкуство.
Местно произведеното чисто калиево-калциево стъкло се превръща в желан продукт на аристократичните домакинства на ренесансова Европа. През 17-ти и 18-ти век град Нови Бор се оформя като център за чешкото производство на стъкло.
Crystalex надгражда световноизвестната традиция на чешкото производство на стъкло и я пренася в 21-ви век. Crystalex предлага най-доброто от чешкото майсторство на стъкло като същевременно е най-големия производител на съдове за напитки в цяла Чехия и сред водещите производители на стъкло в световен мащаб.
Над петдесет години продуктите на Crystalex носят търговската марка Bohemia Crystal ™, която гарантира най-високо качество както в материалните, така и в производствените процеси. Продуктите, обозначени с тази престижна търговска марка, са станали синоним на изпитаното качество на чешките стъкларски занаяти.
Разгледайте следните серии:  Viola Decor, Angela Platinum, Viola Platinum Middle Edging, String, Rainbow, Waterfall...
32
продукти
10
продукти

Claytаn

Claytan е световен лидер в производството на висококачествена керамика и прибори за хранене. От създаването си 1920 г. до днес продължава да създава елегантни и класически дизайни.

12
продукти
7
продукти
21
продукти
37
продукти
0
продукти
1
продукти
1
продукти
0
продукти
19
продукти